Кметът на община Гоце Делчев се срещна с вицешампионките от баскетболния отбор на ПМГ „Яне Сандански“

0

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с баскетболният отбор на момичетата на ПМГ „Яне Сандански“, който преди броени дни стана вицешампион на България в Националните ученически игри!
Отборът остана само на крачка от успеха след мача с тима на 35 СЕУ „Добри Войников“, гр. София. Момичетата от отбора, заедно с техния треньор Александър Халачев споделиха днес с кмета на община Гоце Делчев своите впечатления от изиграните мачове и постигнатите успехи. Те споделиха, че никога не са изпитвали по-голямо вълнение и радост от момента, в който са завоювали престижното второ място. Учителят Александър Халачев благодари на община Гоце Делчев затова, че винаги е оказвала подкрепа на отбора. Кметът Владимир Москов подчерта, че основен приоритет на общинското ръководство е да подкрепя всяка добра инициатива, като особено важно е да се оказва нужната помощ на децата и учениците. За нас е чест и гордост винаги когато наши деца печелят успехи извоюват победи. Няма по-голяма реклама за нашия град от такива млади хора“, подчерта Владимир Москов. На всички участнички в баскетболния отбор и на техния учител, кметът връчи грамота и книга на спортна тематика, с пожеланието да се множат спортните им успехи и постиженията им във всички сфери на живота.

The post Кметът на община Гоце Делчев се срещна с вицешампионките от баскетболния отбор на ПМГ „Яне Сандански“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви