Кметът на община Банско Стойчо Баненски и заместниците му се срещнаха с пенсионери по случай Деня на християнското семейство

0

Кметът на община Банско Стойчо Баненски и заместниците му Сашка Въчкова и Георги Доневичин бяха поканени на тържество в Клуба на пенсионера по случай големия празник Въведение Богородично, който се чества и като Ден на християнското семейство.
Кметът засвидетелства почитта и уважението си към възрастните си съграждани, като им изказа благодарност за създаденото от тях през годините и за това, че продължават да бъдат стожери на семейството и пазители на традициите.
За нас са ценни вашата мъдрост, вашите опит, съвети и напътствия, подчерта кметът и им пожела да бъдат здрави и да имат активно дълголетие, за да бъдат полезни на семействата си и да участват пълноценно в обществения живот. Той заяви категорично, че общинската власт се ангажира да помага за решаването на проблемите на пенсионерите чрез социалните служби, така че нито един да не остане необгрижен.

The post Кметът на община Банско Стойчо Баненски и заместниците му се срещнаха с пенсионери по случай Деня на християнското семейство appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви