Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов връчи награда „Атлет на България за младежи“

0

Кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов връчи наградата „Атлет на България за младежи“ на кюстендилския състезател Деян Димитров от Клуб по лека атлетика „Пауталия“. Инж. Атанасов и председателят на Общински съвет Димитър Велинов бяха гости на официалната церемония „Атлет и Атлетка на България“ за 2023 година.
Събитието се организира от Българска федерация по лека атлетика и Списание „Атлетика“. Официални гости на церемонията бяха и зам.- министърът на младежта и спорта Даниела Дашева, президентът на Европейската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов, президентът на Българската федерация по лека атлетика Иван Колев.
Кметът на община Кюстендил инж. Огнян Атанасов връчи наградата „Атлет на България за младежи“ на победителя от серията състезания: „А1 за младежи“ – Деян Димитров от Клуб по лека атлетика „Пауталия“ – град Кюстендил.
Кметът на Община Кюстендил го поздрави за постигнатите високи спортни резултати през 2023г. Той пожела на всички спортисти и треньори година без контузии и с много златни медали. Деян Димитров и неговият треньор Огнян Огнянов благодариха на инж. Атанасов за усилията полагани от страна на община Кюстендил условията за спортни дейности да стават още по- добри.

The post Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов връчи награда „Атлет на България за младежи“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви