Кметът на Гоце Делчев се срещна с представители на баскетболния отбор „Пирин“ Гоце Делчев

0

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с баскетболният отбор на момичетата до 14 годишна възраст „Пирин“ Гоце Делчев. Преди броени дни отборът с треньор Илия Павлов спечели бронзовите медали в националните финали за момичета U14. Третото място нашите млади спортистки извоюваха след победа над Черно море Одесос със 70:45 в малкия финал. Така, баскетболистките на „Пирин“ в тази възрастова група, бележат пореден успех и се наредиха сред трите най-добри отбора в страната.
Треньорът Илия Павлов сподели, че успехът се дължи на голямото желание от страна на момичетата, които тренират всеотдайно и се готвят отговорно за всяко състезание.
„Баскетболът е спорт с големи традиции в нашия град. През миналия век сме имали изключително успешни мъжки и женски отбори. Сега, с вашите победи, вие на практика възродихте този спорт в нашия град и всички сме ви безкрайно благодарни затова. Дано повече деца и младежи се запалят от вашите успехи и постижения.“, заяви кметът на Гоце Делчев Владимир Москов.
На всички състезателки в отбора, както и на техния треньор, кметът подари знака на града и книга, посветена на живота и делото на Гоце Делчев.

The post Кметът на Гоце Делчев се срещна с представители на баскетболния отбор „Пирин“ Гоце Делчев appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви