Кметът на Банско Стойчо Баненски на работна среща с директорите на образователни институции

0

Кметът на община Банско Стойчо Баненски инициира поредица от работни срещи с представители на различни институции. Първата от тях беше с директорите на образователните институции в общината – 3 детски градини и 7 училища.
Това е първата ми среща с организации, които не са в структурата на администрацията, защото за мен образованието е едно от най-важните неща. Тя е първата от многото срещи, които ще правим, за да можем да решаваме проблемите в зародиш, да не позволяваме да се трупат и задълбочават. Трябва да запазим имиджа на Банско като място, където отглеждането и образованието на децата е на високо ниво, подчерта един от приоритетите си кметът Баненски. Той апелира за подобряване на взаимоотношенията между образователните институции.
На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с организацията на учебния процес, управлението на кадрите, предстоящият отоплителен сезон и готовността на детските градини и училища за него, както и състоянието на материалната база в сградите и дворните пространства на учебните заведения и необходимите ремонти във всяка от тях.

The post Кметът на Банско Стойчо Баненски на работна среща с директорите на образователни институции appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви