Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!

0

Прекъснато ел. захранване имаше на много места в ЦГЧ и кварталите. Токът е възстановен веднага след подаден сигнал от граждани. В с. Еленово жители са подали сигнал за затрупани със сняг пътища, половин час след това екип е бил на място и пътят е почистен. В с. Дъбрава жители сигнализирали, че главният път не се вижда, екипите вече са там и пътят е почистен.
Паднали дървета е имало в Плаж махала, ж.к. Струмско и ж.к. Еленово, в плаж махала екип е пристигнал на място около 04:00ч. през нощта.
Има щети по няколко автомобила.Пътят до Делвино е пробит, следва пускане на тока. Вече има ток в Логодаж, освен в две махали. Работи се.
Множество дървета са препречили пътя за Картала, която затруднява почистването. Моля, не тръгвайте за Картала. В момента са активизирани и ВиК, както и ЮЗДП да помагат.Отивам на ул. Хайдукови, комплекс „Перун“
Стотици свестни и работливи хора жертваха съня си тази нощ, за да е спокойно за останалите и за да реагират на десетките сигнали за аварии и инциденти.
Поклон пред пожарникарите, полицаите, енергетиците, доброволците, кметовете на селата, служителите на общината, общинските дружества и снегопочистващите фирми, и въобще пред всички, които са на крак вече много часове!

Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!
Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!

The post Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове! appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви