Кметът Илко Стоянов се срещна с националния отбор по артистично плуване

0

Кметът Илко Стоянов се срещна с националния отбор по артистично плуване, връчи плакети на Теодора Корчева и Божидара Борисова от ПК „Пирин“, представили Благоевград отлично по време на държавното първенство
Кметът Илко Стоянов присъства на тренировка на националния отбор по артистично плуване, който е на подготвителен лагер в закрития плувен басейн в Благоевград.
Непосредствено след финала той поздрави момичетата, като им подари български трибагреник, както и арт пана, изработени специално за ансамбъла от възпитаници на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.
Националният отбор ще проведе последната си тренировка от лагера в Благоевград днес. Тя е част от подготовката им за предстоящото държавно първенство във Варна, както и за Световното в Атина, което предстои през август.
В лагера участват 21 момичета, сред които три от Благоевград – Александра Тупева, Ралица Георгиева и Велика Стоинкова.
В рамките на посещението в закрития плувен басейн кметът Илко Стоянов поздрави и плувкините от ПК „Пирин“ Теодора Корчева и Божидара Борисова, които представиха Благоевград отлично по време на държавното първенство по артистично плуване, което се проведе в края на февруари в София. С пожелания за много бъдещи успехи той връчи на двете момичета плакети.

The post Кметът Илко Стоянов се срещна с националния отбор по артистично плуване appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви