Кметът Илко Стоянов посрещна пожарникари от Благоевград, участвали в спасителна акция след земетресенията в Турция

0

Кметът Илко Стоянов посрещна в кабинета си екипа от пожарникари, завърнал се тази нощ от Турция, където благоевградските огнеборци участваха активно в спасителна операция, след опустошителните земетресения в страната.
„Благодаря Ви за това, че за пореден път откликнахте на проблемите на хората, макар и на друго място в света. Радвам се, че Ви има, защото Благоевград и цялата област разчитат на Вас и се чувстват по-спокойни, когато сте тук. За мен е удоволствие да Ви познавам и съм щастлив да Ви приветствам живи и здрави отново в Благоевград”, заяви кметът Стоянов.
По стара българска традиция той посрещна пожарникарите с питка и мед, а в знак на благодарност за проявеното великодушие и висок професионализъм им връчи плакет и благодарствено писмо.
Екипът от пожарникари замина за гр. Бесни и гр. Адъяман, непосредствено след трагичното бедствие Турция. Огнеборците бяха ръководени от ком. Валентин Василев, директор на РД ПБЗН – Благоевград и гл. инсп. инж. Боян Кондуров, началник на РС ПБЗН – Благоевград.

The post Кметът Илко Стоянов посрещна пожарникари от Благоевград, участвали в спасителна акция след земетресенията в Турция appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви