Кметът Илко Стоянов към медиатори по време на обучение по превенция на наркоманиите в Благоевград: Помагайки дори на един човек, вие протягате ръка на цялото общество

0

Обучение по превенция на наркоманиите, насочено към специалисти, работещи с малцинствата се проведе в Благоевград.
То бе организирано от Общински съвет по наркотични вещества, с подкрепата на Общината.
Участниците в инициативата бяха приветствани от кмета на Благоевград Илко Стоянов.
„Изпитанието, пред което сме изправени всички ние, е да съхраним обществото, а за да се случи това трябва да запазим най-ценния му капитал – това са хората. Превенцията е особено важна. Помагайки дори на един човек, вие помагате на цялата общественост“, заяви кметът Илко Стоянов.
В обучението взеха участие образователни, здравни, младежки медиатори, които работят в различни общини в област Благоевград.
Бяха представени мултимедийна презентация на ОбСНВ „Това е положението, братле!“ и интерактивни методи за работа с ученици и родители по превенция на наркоманиите. В края на обучението бе презентиран и филмът на ОбСНВ по превенция на наркоманиите “Началото е край“.
Всички участници получиха и сертификати за преминалото обучение.

The post Кметът Илко Стоянов към медиатори по време на обучение по превенция на наркоманиите в Благоевград: Помагайки дори на един човек, вие протягате ръка на цялото общество appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви