Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се поклони на паметника на 28-ми Мотострелкови полк

0

11 март се отбелязва като Ден на артилерията и ракетните войски на Българската войска.
Свързан е с присъединяване на българската артилерия в решителната офанзива за завладяването на Одринската цитадела през Балканската война (1912 -1913).

Кандидатът за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев, отбеляза този ден днес заедно с офицери и сержанти от запаса и резерва, както и със своя дядо подполк. от запаса Богдан Боцев на паметника на 28-ми Мотострелкови полк в гр. Гоце Делчев. Те положиха цветя в знак на признателност към всички, които са служили през годините в едно от най-големите поделения в някогашния Благоевградски окръг.

„Като дългогодишен служител и началник на щаба, дядо ми разказа интересни моменти от историята на полка, спомнихме си за наши блузки и приятели, служили там. Обсъдихме и настоящото положение в Българската армия и това, което е необходимо да се направи“, коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев, който е втори в листата на социалистите.

The post Кандидатът за народен представител Богдан Боцев се поклони на паметника на 28-ми Мотострелкови полк appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви