Камери са заснели грабежа на инкасо автомобил на магистрала „Струма“

0

При грабеж от инкасо автомобил край Перник вчера бяха откраднати около половин милион лева. Все още се уточнява каква точно е открадната сума, съобщава bTV.

Грабежът е бил професионално осъществен. Бус и джип са били паркирани на паркинга на бензиностанция и заведение за бързо хранене. Бандитите са чакали в засада два часа, за да дойде автомобила.мБусът и джипът на бандитите са били издадени за други автомобили. Те не са фалшиви или крадени, а са били на бракувани коли.Бусът е приличал на такъв, който превозва работници,пише труд.

Целият екшън е запечатан от охранителни камери. Криминалистите и прокурорите от Окръжната прокуратура в Перник ще изземат записите от камерите и вероятно те ще подскажат кои са извършителите. Нападателите ударили единия от охранителите в лицето и са взели са парите и веднага са потеглили в обратна посока по автомагистрала „Струма“.

Разследващите работят по горещи следи и проверяват дали този обир има общо с обира, който се случи преди четири месеца с друг инкасо автомобил. Тогава нападателите използват лютив спрей срещу охранителите.Вчера нападателите са били въоръжени с пушки и пистолети според разказите на очевидци.

The post Камери са заснели грабежа на инкасо автомобил на магистрала „Струма“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Камери са заснели грабежа на инкасо автомобил на магистрала „Струма“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация