Как да разнообразите интимността в брака

0

Според психолозите, богатият сексуален живот е в основата на семейното благополучие . Интимността е най-добрият начин за укрепване на връзките.

Следните съвети ще ви помогнат да разнообразите интимността с любимия човек у дома. Препоръките са универсални, могат да се прилагат както от жени, така и от мъже.

Ефективно упражнение: обмен на фантазии

Психолозите силно препоръчват опитни двойки да практикуват този прост, но ефективен метод. Съпрузите най-често изпитват неудовлетвореност в интимната сфера, защото не могат да превърнат еротичните си фантазии в реалност.

Мъжът се притеснява да обсъжда тази тема със съпругата си, страхувайки се, че жената няма да разбере предпочитанията му в леглото. Именно този фактор в повечето случаи влияе върху желанието за изневяра. Например, жената смята, че да признае своите еротични сънища на мъжа си е срамно и неприлично. В резултат и двамата партньори остават неудовлетворени и търсят емоции извън брака.

Как да използвате упражнението?

В романтична обстановка, след като изпият чаша вино, съпрузите трябва да напишат интимните си желания на листове хартия. След като списъците са готови, партньорите ги разменят. Жената чете еротичните фантазии на мъжа и маркира с молив тези, които тя по някаква причина не може да изпълни. Съпругът прави същото. Когато в списъците останат само онези фантазии, които и двамата партньори приемат, можете да започнете да ги превръщате в реалност.

Упражнението е много ефективно. Двойките, които са го приложили на практика, след 1-2 седмици забелязват огромни промени в отношенията си.

Планиране на интимния живот

За двойки, които чувстват охлаждане, психолозите препоръчват да започнат да планират своя интимен живот. Това не означава, че трябва да се откажете от спонтанната интимност. Неочакваният порив е полезен, той е в състояние да укрепи отношенията между партньорите. Проблемът е, че след няколко години съвместен живот желанието се заменя с навик и интимността се случва все по-рядко.

Планирането добро за много двойки. Самият процес на подготовка ви настройва на правилната вълна. Важно е съпрузите да се научат да говорят открито един с друг. След като партньорите разберат предпочитания на половинката, те могат да започнат внимателно да планират времето си заедно. Няколко дни преди интимността трябва да обсъдите: къде ще се проведе, кога, в какво облекло, какъв антураж ще се изисква и т.н. Самият разговор ще достави удоволствие на мъжа и жената, те ще очакват с нетърпение уречения час.

През деня, когато интимността е планирана за вечерта, партньорите могат да обменят съобщения със закачливо съдържание. Жената може да изпрати свои снимки по бельо на съпруга си. Това ще събуди още повече интереса му. За да засилят ефекта, специалистите препоръчват на дамата да смени прическата, грима или парфюма.

 

Пътуване или промяна на обстановката

Нищо не убива желанието така, както монотонността, ежедневието, рутината и скуката. За да събудите заспалите чувства и да добавите ярки цветове към интимния си живот, психолозите ви съветват да отидете заедно на пътешествие поне за няколко дни. И ако това не е възможно, тогава се препоръчва просто да промените обстановката.

Ако двойката е свикнала да се забавлява само в собственото си легло в мисионерска поза, тогава трябва да се премести в кухнята, банята, колата, хотелската стая. Влезте в интимна връзка на село, в лоното на природата, в асансьор и т.н. Съвместно изпитаните нови емоции и тръпки ще затоплят интереса един към друг.

Ролеви игри

Това е чудесен начин да добавите разнообразие към семейния живот. Можете да закупите еротичен костюм в специализиран секс шоп. Някои жени могат да си направят тоалет и сами, използвайки въображението си. Можете да се договорите за ролеви игри с партньора предварително, като обсъдите всички подробности или му организирате изненада.

Костюм на камериерка, медицинска сестра, стюардеса, полицай, учител, ученичка – изборът е разнообразен. Ако една жена знае за еротичните фантазии на любимия си, няма да й е трудно да му уреди разкошна вечер. Един мъж също може да изненада своята жена, като изиграе необичайна за него роля.

Използване на играчки

Играчките за възрастни ще ви помогнат да разнообразите интимността и да добавите вълнение. Някои от тях помагат за развитието на интимните мускули. Основното нещо е да не сте срамежливи. Двойката може да посети заедно специализиран магазин.

.

 

 

The post Как да разнообразите интимността в брака appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Как да разнообразите интимността в брака

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение