Как да бъдем стилни и елегантни през лятото

0

Тази година пред вас се открива чудесна възможност напълно да актуализирате имиджа си. Модните колекции от дамски дрехиприливат от разкошни идеи, които се различават една от друга по цвят, текстура и стил.

Ето и някои акценти, които ще ви помогнат да се обличате стилно и елегантно.

Свежи цветове

Всички нюанси на зеленото са в момента изключително актуални. Това е чудесно, защото именно зеленото се счита за най-спокойният, уравновесен и зареждащ с положителна енергия цвят в дрехите. Хит това лято са тъмно зелените нюанси. Те са лесно приспособими към всеки външен вид, без значение от типа фигура, цвета на кожата, косата и очите. Особено привлекателни са аквамариновите нюанси, както и особено впечатляващата комбинация от зелено и кафяво.

Цветна дъга

Става въпрос за хармонични съчетания между коралови, оранжеви, ярко сини, кехлибарено-пикантни, пастелно сини, пясъчни и гроздови нюанси. Бъдете по-смели в допълването на визията си и я завършете с подходящ щрих – например, под формата на масивни обеци, изящна шапка, миниатюрна чанта и голямо колие. Не се отричайте от удоволствието да сте необикновени, игрив и най-важното – самите себе си.

Черно, сиво и бяло

Цветове като черно, сиво, бяло и са многостранни и без съмнение преобладават във всички дамски гардероби. Те принадлежат към ахроматичните цветове, на които е отредена важната роля да поддържат цветен баланс, за да се чувствате комфортно във всяко едно от вашите модни превъплъщения. Не забравяйте, ако създадете основата на изображение от три цвята, с присъствието на червено, розово, черно и бяло, то тогава черното и бялото не се вземат предвид.

2020 предполага още една възможност да изглеждате винаги перфектно – ежедневни дамски дрехи в пастелни цветове, които нямат възрастови ограничения и са подходящи за всички дами. Става дума за нюанси като лавандула, мента, шам-фъстък, небесно синьо, лимонено и розово. Те определеноса в състояние да придадат много женственост и свежест, за един страхотен външен вид.

The post Как да бъдем стилни и елегантни през лятото appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Как да бъдем стилни и елегантни през лятото

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация