Какви марки лаптопи втора ръка ще намерите в Plasico

0

В днешно време е изключително лесно да намерите висококачествен лаптоп втора ръка, който е бърз и може да извършва ежедневните дейности и то на ниска достъпна цена.

Повечето стари модели са бавни или вече имат вируси. Но това не означава, че е невъзможно да се намери такъв, който да е високоскоростен. Много преносими компютри втора ръка имат само едно ядро или малко количество RAM. Това вече не е така, тъй като в онлайн магазините е пълно с нови модели, които са използвани за кратко.

Как да изберете лаптоп втора ръка

Имайте предвид характеристиките на модела, който искате – такъв, който може да изпълнява ежедневни задачи, като програмиране, текстообработка, сърфиране в мрежата и онлайн игри, трябва да има поне две ядра, т.е. ориентирайте се към двуядрените.

Също така ще трябва да вземете предвид размера на екрана – дали искате малък 14-инчов за по-лесна преносимост или 15-16-инчов екран за домашна употреба.

Оперативната памет също е важна, трябва да имате предвид поне 2 GB RAM, но, разбира се, 4 GB е дори по-добре. За игри и задачи, които изискват повече енергия, Ви нужен четириядрен, който притежава поне 8 GB RAM.

Графичните карти също са важни и добре познатата графична карта е препоръчителна, защото е Ви позволява игра на по-нови игри. HD моделите за игри са най-добрите, тъй като се нуждаете от по-качествена картина, за да играете удобно по-нови версии, в повечето случаи 720p ще бъде добре, но 1080p е най-добре.

Онлайн магазини за техника

Пласико предлага разнообразие от евтини преносими компютри втора ръка. Всеки от тях е с гаранция, което е едно от най-важните условия за техника, която вече е използвана. Интернет магазините са чудесно място да си закупите даден модел на достъпна цена. Пласико е един от най-добрите, защото можете да направите изгодна сделка. Добър съвет, на който да обърнете внимание при покупка на лаптопи втора ръка, е да прочетете внимателно описанията на продуктите, за да знаете какво точно получавате. А за най-задоволително пазаруване, се предлагат едни от най-добрите марки лаптопи – Dell, HP, Fujitsu, Lenovo и други.

Съвети за намиране на изгодна сделка.

Свържете се с екипа на сайта и задайте всички въпроси, които Ви интересуват. Поискайте съвет, ако се двоумите.

Друг съвет е да купувате ремонтирани модели – компаниите получават счупени лаптопи и ги поправят, така че да работят перфектно. Тези устройства са евтини и са почти толкова добри, колкото новите.

Когато излязат нови модели лаптопи, някои магазини предлагат по-старите версии – те са нови, работят добре и получавате отстъпка.

Устройствата втора ръка са перфектният начин да се сдобиете със скъп модел на сравнително ниска цена, която бихте могли да си позволите.

 

The post Какви марки лаптопи втора ръка ще намерите в Plasico appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Какви марки лаптопи втора ръка ще намерите в Plasico

      

Share.

About Author

Leave A Reply

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация