Информационен ден за възможностите по европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще се проведе в Благоевград

0

Център за развитие на човешките ресурси към Министерството на образованието и науката и българска Национална агенция, администрираща Програмите „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ на Европейската комисия, ще проведат Информационен ден в Благоевград.

За целта,  на 15 септември между 16:00ч.  и 19:00 ч., пред MALL „ЛАРГО“, ще  има разположен специален информационен  щанд.

В рамките на кампанията ще бъде предоставена информация за възможностите, предлагани от европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, съпътстващите ги дейности, както и дейността на Европейски потребителски център – България (ЕПЦ) и Информационен център Европа Директно – Дупница.

Инициативата е насочена към широк кръг от хора – студенти, преподаватели, учители, директори, ученици, младежи, представители на обществени и частни организации.

 

 

 

 

 

 

The post Информационен ден за възможностите по европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще се проведе в Благоевград appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Информационен ден за възможностите по европейските програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ ще се проведе в Благоевград

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация