Инж. Гърменов посрещна шампиони по таекуондо  

0

Временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог –  инж. Гърменов посрещна над 20 медалисти от таекуон-до клуб „Чо Елит“ в конферентната зала на Общината. Шампионите пристигнаха с над 45 медала, спечелени от международния турнир по олимпийско таекуон-до „Астерикс Къп“ в Ниш (Сърбия) през месец май. С гордост деца, кадети, юноши, мъже и жени показаха и завоюваните купи, позволявайки те да попаднат в ръцете на градоначалника.

От своя страна инж. Гърменов поздрави всички призьори, пожелавайки им още много успехи. В знак на подкрепа към клуба, кметът връчи символично каски и чорапи с датчици, които да подпомогнат тренировъчната дейност на бъдещите шампиони. Освен емоциите от изминалото състезание, на срещата бяха споделени и нуждите на младите таекуондисти, както и евентуално организиране на открито спортно състезание. Инж. Гърменов заяви, че Община Разлог е насреща и ще окаже съдействие за бъдещето развитие и популяризиране спорната дейност на клуба.

Състезателната дейност на местния клуб към момента е свързана с представяне на международно ниво. Десетки деца всяка година взимат участие в състезания по олимпийско таекуон-до извън страната, носейки в Разлог редица отличия. В последната си проява, водени от главния си треньор- шампионката Асения Пулина, над 20 състезатели печелят близо 50 отличния, мерейки сили с 1500 представители на 16 държави.

The post Инж. Гърменов посрещна шампиони по таекуондо   appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Инж. Гърменов посрещна шампиони по таекуондо  

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация