Инж. Венцислав Гърменов с голямо одобрение от жителите на община Разлог за кандидатура за кмет за предстоящите избори

0

Жителите на община Разлог участваха в социологическо проучване за номинация за кмет за предстоящите избори за местни органи на властта.
Седмица преди номинационното събрание на ПП ГЕРБ, на което предстои да бъдат предложени и гласувани предложения за издигане на кандидат с най-високо доверие се ползва сега управляващия Вр. изпълняващ длъжността инж. Венцислав Гърменов.

С участието си в социологическото проучване жителите на общината убедително заявяват одобрение за  инж. Гърменов относно така провежданата политика, а сред положителните качества на кандидата са посочени: Диалогичност, комуникативност, отлично познаване проблемите на града и хората в съставните села, добра среда за работа и развитие, предложения за развитие и екипност. Прави впечатление, че инж. Гърменов е предпочитан пред други знакови имена в партията, и печели добра оценка за работата си, като управляващ през последната година и няколко месеца.

Резултатите от това проучване са и своеобразен атестат за провежданата политика от инж. Венцислав Гърменов и екипа му. Сред добрите показатели са и прозрачността в управлението, достъпност до хора и бизнес, и отлична комуникационна среда за  инвеститори, бизнес, граждани и представители на обществеността.

The post Инж. Венцислав Гърменов с голямо одобрение от жителите на община Разлог за кандидатура за кмет за предстоящите избори appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви