Изпратиха Цар Киро като фараон – на трон, с музика и злато

0

Като египетски фараон бе погребан Кирил Рашков – Цар Киро. Той бе положен в специално изграден мавзолей, като този на сина му. Заедно с ромския барон в помещението бяха докарани куфари с личните му вещи, злато за хиляди левове, мебели и дори златният му трон. Размерите на гробницата са 5/3/3 метра

До креслото бе позиционирана и луксозна маса, която близките отрупаха с пури и от любимите му питиета. Подносите бяха отрупани с ястия, а за разкош гробницата бе декорирана с реплики от панагюрското златно съкровище. След края на церемонията, входът на гробницата ще бъде бетониран.

Лъскави возила бяха задръстили паркинга на Централни гробища. С лимузина, ескортирана от черни джипове бе докаран ковчега на Цар Киро.

В последния си път Цар Киро бе изпратен с оркестър. Процесията с катафалката премина от къщата му в центъра  по бул. „Марица Луиза“. Най- близките му хора извървяха пеш разстояниеуто до гробищата , въпреки проливния дъжд . Оркестър за минути не спираше да изпълнява от народни до поп-фолк изпълнения. Дори небезизвестната песен на Азис „Хабиби” звучеше от акордеона и саксофона на главната алея на гробището.

Над 100 души уважиха Рашков и пристигнаха с цветя, за да си вземат сбогом с него. Специално бе и отношението на опечалените към сина му Ангел, който вероятно ще го „наследи“ на трона.

Царят умря, да живее Царят!

Припомняме, че главата на богатата ромската фамилия почина в четвъртък вечер на 78-годишна възраст.

Източник:Трафикнюз

Цар Киро – Великият дестилатор!

ИИзто

The post Изпратиха Цар Киро като фараон – на трон, с музика и злато appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Изпратиха Цар Киро като фараон – на трон, с музика и злато

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация