Издирва се! Виждали ли сте бай Любен?

0

Полицията , близки и екип за „Издирване и спасяване“ на СБС – Благоевград
издирва Любен Димитров на 74 год. живеещ в село Марулево, Община Благоевград.

Лицето последно е забелязано на 24.04.2021 год. от близките към 08.00 сутринта на 24 април, след което е в неизвестност. Предполага се, че е излязъл на черен път след село Изгрев в близост до къщата, в която живее с негови близки в махала Баталци на село Марулево.

Пътят е черен и подхода за него е от село Изгрев покрай сметището за строителни отпадъци.
Лицето е с ментални и други здравословни проблеми. Не е с деменция. Може да е търсил цигари от случайно преминаващи по пътя, който не е много оживен. Възможно е да се е качил в кола или друго превозно средство на дърводобивна фирма преминаващо по пътя.
Обходени са част от землището на с. Марулево и дерета в района на последното известно местонахождение. Издирваният Любен Димитров е имал навик да стои до пътя на дървено столче / обикновено с едно куче с него/ и да търси цигари от преминаващи по пътя.
Моля, ако имате информация или каквито и да е данни, които ще помогнат да намерим безследно изчезналия Любен Димитров да се свържете с тел. 112, най-близкото управление на МВР, Димитринка Баталска GSM:0878050400 или GSM: 0897855608 – Владимир Филков координатор на СБС – Благоевград.

The post Издирва се! Виждали ли сте бай Любен? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Издирва се! Виждали ли сте бай Любен?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация