Изгониха Брус Уилис от аптека, отказал да носи маска (СНИМКА)

0

Брус Уилис е бил помолен да напусне аптека, след като отказал да сложи маска, съобщи pagesix.com. Случката се е разиграла в понеделник в Rite Aid в в Лос Анджелис, предава life.dir.bg.

Очевидец споделя, че хората в дрогерията се притеснили, че 65-годишният Уилис е без маска, въпреки че на шията му висяла бандана, която той лесно можел да дръпне върху лицето си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix)

Актьорът бил помолен да напусне аптеката, след като „разстроил“ служителите и другите клиенти. Уилис си тръгнал без да вдигна излишни панаири и без да успее да направи покупките си.

„Това беше грешна преценка от моя страна. Бъдете в безопасност всички там и нека продължим да носим маски“, коментира ден след избухването на скандала Брус Уилис пред People.

Лос Анджелис се намира в епицентъра на коронавирусната криза в Калифорния, като надхвърли 10 000 смъртни случая от COVID-19.

Уилис прекара голяма част от пандемията в карантина с бившата си съпруга Деми Мур и техните пораснали деца Скаут, Румер и Талула, в дома на семейството в Айдахо. Миналата година плъзнаха спекулации, че настоящият брак на Уилис със съпругата Ема Хеминг е разклатен.

Източник: fakti.bg

The post Изгониха Брус Уилис от аптека, отказал да носи маска (СНИМКА) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Изгониха Брус Уилис от аптека, отказал да носи маска (СНИМКА)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация