ИЗВРАЩЕНИЕ: Изнасилвачът на българката в Атина предавал на живо гаврата

0
Полицията в Атина арестува 35-годишен мъж от Египет, който е заподозрян в отвличането и изнасилването на 32-годишна българка. Нашенката работела в гръцката столица като домашна помощница, а египтянинът отскоро се появил там като икономически емигрант. Двамата се запознали в кафене, в района, където нашенката била на квартира.

Мъжът похитил жената и я отвел в апартамент в квартал „Агиос Пантелеймон“. Там я държал три дни против волята й.

Бягство

Заплашил, че ще нарани нейните деца, ако откаже да прави секс с него. Така тя се принудила да му се отдаде. Използвала първата възможност, когато похитителят й бил по-разсеян, и се измъкнала от жилището. Полицията арестувала мъжа веднага след като жената успяла да избяга от апартамента.

Видео

Според показанията на българката египтянинът предавал на живо във фейсбук как я пребива. Жертвата разказа за ужаса от отвличането си до задържането му. Той пускал живо видео пред очите на непълнолетното й дете, което й се обадило с видеообаждане. „Знам, че полицията ще дойде, но мога да те убия днес. Ще умрем всички заедно“, крещял в екстаз египтянинът, докато полицаи преговаряли с него. „Тя е моя жена и аз ще правя с нея, каквото си искам. И да я убия, какво ви интересува? Защо дойдохте тук? Кой ви викна?“, настоявал египтянинът.

Според показанията на жената тя твърди, че живее в Гърция от три години. Запознала се с египтянина преди от около четири месеца.

The post ИЗВРАЩЕНИЕ: Изнасилвачът на българката в Атина предавал на живо гаврата appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ИЗВРАЩЕНИЕ: Изнасилвачът на българката в Атина предавал на живо гаврата

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви