ИЗВРАТЕНО: Закопчаха преподавател от УАСГ за педофилия, искал секс от 13-годишна (ВИДЕО)

0
Арестуваха за педофилия преподавател от Университета по архитектура в София. Задържането е станало в неделя в столичния квартал „Младост 3“ по сигнал на Ален Симеонов от гражданската инициатива „Ловци на педофили“, предаде bgonair.bg.

Георги Иванов, 34-годишеният преподавател, води кореспонденция близо месец с фалшив интернет профил, който създават от групата „Ловци на педофили“. Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия.

„Писа на наш женски профил, при което му беше казано, че кореспондира с момиче на 13 години. Очевидно той нямаше проблем с това и очакванията му от момичето бяха освен да правят секс, да бъдат гаджета и да изградят семейство“, разказа Ален.

В неделя си уговарят среща с подставено момиче, а веднага след това го залавят. На мястото пристигат и полицаи от столичното 7-о РПУ.

„Той излъга самите полицаи за годините си, представи се за 31-годишен, а е на 34 години. В самия чат каза, че е инженер, на живо каза, че работи в офис в областта на икономиката. Оказа се преподавател в УАСГ. Той е патологичен лъжец“, заяви Ален.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи отскоро като асистент в учебното заведение. Ако разследването покаже, че преподавателят е виновен, от ръководството на университета са категорични, че ще приложат закона с цялата му строгост.

Досега „Ловци на педофили“ са хванали близо 50 мъже. През утрешния ден предстои на Ален да даде допълнително показания срещу Георги Иванов.

The post ИЗВРАТЕНО: Закопчаха преподавател от УАСГ за педофилия, искал секс от 13-годишна (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ИЗВРАТЕНО: Закопчаха преподавател от УАСГ за педофилия, искал секс от 13-годишна (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви