Изверг! 22-годишен блудствал с непълнолетна, заснел клип …

0
0
0

22-годишният Петър Костов от Разлог, по прякор Фътето, който преди 10 дни бе сред задържаните при акция, проведена в Разлог по линия на противодействието на разпространение и съхраняване на наркотични вещества, е уличен за блудство с непълнолетно момиче.

Костов е задържан след официална жалба от родителите на 13-годишното момиче, депозирана завчера. Тежкото престъпление е от началото на тази година, но потърпевшото момиче, което е в седми клас, е мълчало в продължение на два месеца заради заплахи от насилника. По неофициална информация момичето било завлечено от Костов на вила край Разлог. Насилникът осъществил блудствени действия с нея и дори направил видеоклипове. С тях той изнудвал момичето да мълчи, като го заплашил, че ще ги разпространи, ако проговори.

От прокуратурата в Разлог потвърдиха за случая, но казаха, че разследването е все още в самото начало. По случая има образувано досъдебно производство за блудство. Проведени са разпити, включително и пред съдия.

Петър Костов е с богато криминално досие. Той е уличаван за притежание на наркотици, има и редица други криминални прояви,пише струма.бг. При акцията преди 10 дни в дома му бяха открити везни, мелничка, по която е имало следи от наркотици, найлонови пликове за наркотици и огнестрелно оръжие, както и клипчета с порнографско съдържание. Поради липса на достатъчно доказателства тогава той бе освободен.

Материалът Изверг! 22-годишен блудствал с непълнолетна, заснел клип … е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Изверг! 22-годишен блудствал с непълнолетна, заснел клип …

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация