Иван Кадев проведе среща с областния управител Николай Шушков

0

На работно посещение в Банско вчера пристигна областният управител Николай Шушков. Той проведе среща с кмета на общината Иван Кадев.

В делови порядък бяха обсъдени въпроси, свързани с подготовката и провеждането на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Иван Кадев запозна областния управител с проблема за поддръжката в проходимо състояние на реките извън урбанизираните територии и потърси съдействие от областната администрация за организиране на почистването на речните корита от наноси.

В подобна насока – за гарантиране сигурността на населението и предотвратяване опасността от наводнения, бе и апелът на кмета на Банско за съдействие за осигуряване на финансиране за изграждането на стени на река Глазне до мястото на смесването на реките Бъндеришка и Демянишка.

Областният управител прояви интерес към предизвикателствата, с които се сблъсква туристическият бранш в условията на пандемия, както и към проблемите, свързани с изграждането на втора кабинкова линия.

Иван Кадев и Николай Шушков набелязаха и други въпроси, по които областната администрация може да окаже съдействие за решаването им.

The post Иван Кадев проведе среща с областния управител Николай Шушков appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Иван Кадев проведе среща с областния управител Николай Шушков

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация