Зловещо! Откриха два трупа под връх Вихрен – единият е на изчезналия Пламен Христов, другият е без документи

0

Зловеща находка шокира спасителните отряди, които вече седмица търсят изгубилия се опитен планинар Пламен Христов под връх Вихрен, предаде БГНЕС.

При преглеждане на кадри от мисията с дрон, облетял периметъра на предполагаемото изчезване на Христов на 30-ти декември, са били открити кадри, наподобяващи човешко тяло.

Веднага спасителни екипи от Банско и Рила тръгват към мястото, като откриват трупа на издирвания Христов.

Неочаквано в близост до тялото на починалия е намерено второ тяло на загинал мъж с видими фрактури по ребрата, като се предполага, че е претърпял произшествие в планината. Тялото на втория загинал е открито без документи за самоличност и към момента не е ясно кой е той.

Предполага се, че е човек, който е тръгнал да търси Пламен Христов.

Очаква се двата трупа да бъдат извозени с хеликоптер до МБАЛ Благоевград. Телата не могат да бъдат свалени на ръце от спасителите, тъй като липсва снежна покривка и моторните шейни не могат да бъдат включени в акцията.

Двете тела са намерени от западната страна на връх Вихрен.

В полицейските управления в близките населени места няма сигнали за втори изчезнал човек, освен Христов, затова разпознаването на втория труп ще отнеме време.

The post Зловещо! Откриха два трупа под връх Вихрен – единият е на изчезналия Пламен Христов, другият е без документи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Зловещо! Откриха два трупа под връх Вихрен – единият е на изчезналия Пламен Христов, другият е без документи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви