Златка за пръв път наруши мълчанието си за Джизъса

0

Златка Райкова даде да се разбере, че не очаква пукнат лев издръжка от Благой Георгиев. Русата изкусителка за първи път коментира раздялата си с Джизъса и призна, че сама си гледа детето и въобще не ѝ е трудно, нито иска помощ от таткото.

Райкова даде възможност на феновете си да ѝ задават въпроси в Инстаграм, а те разбира се веднага се опитаха да разберат какво се случва с нея и Благо.

Почитателите бяха информирани за новите дрехи от модната марка на Райкова, както и за други реклами на продукти, но все пак бившата на Джизъса каза две думи и за най-пикантната новина около нея, а именно раздялата им.

Тя обясни, че не била изненадана от изневярата на бившия футболист. На въпроса: „Как възприемаш изневярата на Джизъса и че ще има пето бебе и сватба?”, Златка отвърна: „Нищо ново, някой да не би да се е изненадал”.

Райкова допълни, че не приема случилото се за провал и е откровена, че не ѝ е трудно да гледа сама детето си. А също така и че не желае да си прави реклама с раздялата. „Няма да си правя пиар с раздялата на едно семейство. Аз имам най-прекрасното нещо на света – детето ми. Някои хора и 10 да направят, няма да знаят какво е” – отговори русата Златка, като така захапа бившия си, който в момента според слуховете чака пето дете от четвърта жена.

40-годишният футболист изглежда упорито се бори с демографската криза в страната, като редовно прави деца на жените, в които се влюбва.

Животът на Благой Георгиев спокойно може да бъде разказан в типичен за латиноамерикански сериал. Татуираният полузащитник извървя дълъг път на любовни драми, изневери и татуси.

Райкова не крие, че за сина ѝ Благой се грижи новият ѝ любим – арменецът Карен Хачатрян, който отрупва мъника с подаръци и внимание. Последно Карен подари на Благой младши електрическа джипка, а майка му се похвали как малкият ѝ сладур шофира. Силиконката разчитала на финансовата помощ на арменеца, както и на собствените си приходи от реклами и дрехите, които продава. Изкусителката категорично отказва да взима пари от Благо Джизъса за сина си, но и той самият не ѝ предлагал издръжка.

Източник: fakti.bg

The post Златка за пръв път наруши мълчанието си за Джизъса appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Златка за пръв път наруши мълчанието си за Джизъса

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация