Запалиха светлините на коледната елха в Якоруда, кметът Мехмед Вакльов обеща: Пистата в местността „Трещеник“ скоро ще се отвори   

0

Коледното настроение обхвана и Якоруда. Кметът на града Мехмед Вакльов запали светлините на коледното дърво, поставено в центъра на града.Там се проведе и  празнична програма – концерт на детски танцови и музикални състави.

Дядо Коледа също пристигна, за да се снима с децата и да чуе какви са коледните им желания.

Запалването на светлините на коледната елха е символ на предстоящата топлина и уют в домовете ни и светлия празник, който ще прекараме с най-близките си хора.

„В тази връзка, искам сърдечно да поздравя всички братя и сестри християни с предстоящите коледни празници, както и всички жители на Община Якоруда с предстоящите новогодишни такива. И тъй като сме в месеца на подаръците, искам да уведомя жителите на общината, че в най-скоро време пистата в местността „Трещеник“ ще бъде отворена и всички деца от Якоруда ще могат да я ползват напълно безплатно. Нека всички изживеем едни щастливи и споделени празнични дни!“, каза кметът Мехмед Вакльов.

The post Запалиха светлините на коледната елха в Якоруда, кметът Мехмед Вакльов обеща: Пистата в местността „Трещеник“ скоро ще се отвори    appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви