Зам. председателят на ОбС и шеф на НОИ Благоевград се гушка с певицата на Слави

0
0
0

Шефът на Териториалното поделение „Социално осигуряване“ на Националния осигурителен институт (ТП на НОИ) Илиян Георгиев се срещна с певицата от „Шоуто на Слави“ Лилия Стефанова от Благоевград.

„С любимата ми певица. Обичам те Лили!“, написа той на страницата си във фейсбук и качи снимка от срещата. Двамата се познават от дълги години и са добри приятели. Завчера общинският съветник имаше възможност да побъбри с известната певица, която е бивша възпитаничка на НХГ “Св.Св.Кирил и Методий“ в Благоевград.

Илиян Георгиев е един от най-дейните общински съветници от ГЕРБ в местния парламент в Благоевград. Той е възпитаник на бившия Икономически техникум в Благоевград и има магистърска степен по финанси от Великотърновски университет. Има 17 г. стаж в големи компании като регионален мениджър и търговски директор.

На местните избори преди години Георгиев беше доста назад в листата, но преференциалният вот го издърпа от 19-ото място, отредено му от съпартийците, и го вкара в местния Общински съвет, където в момента кара първи съветнически мандат.

Материалът Зам. председателят на ОбС и шеф на НОИ Благоевград се гушка с певицата на Слави е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Зам. председателят на ОбС и шеф на НОИ Благоевград се гушка с певицата на Слави

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация