Задържаха повторно собственика на фабриката за маслини Йоанис Козас

0

Задържаха повторно собственика на фабриката за маслини Йоанис Козас, той се почувствал зле по време на ареста и е настанен в болница. Гръцкият бизнесмен Йоанис Козас днес е трябвало да бъде задържан в благоевградската полиция, където срещу него са образувани дознания за шофиране след употреба на наркотици и притежаване на незаконни боеприпаси.

Той е и лицето, посочено като поръчител на зверския побой над съпругата му, собственичка на фабриката за маслини в Благовеград, Стефка Терзийска. След като влязъл в полицията обаче Козас, който бе освободен преди дни след 24 часово задържане, се почувствал зле, закаран е в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград, след което е настанен в болница.
Припомняме, че Йоанис Козас бе спрян с автомобила си за проверка по пътя за с. Дъбрава, където е къщата му. Извършен бе тест за наркотици, който е дал положителна проба. Оказало се, че шофира след употреба на марихуана.

Последваха обиски в обитавани от него имоти, където бяха намерени оръжия и боеприпаси. Според семейството му синът му Коста и бившата му съпруга Стефка той е поръчител на побоя върху нея станал преди около месец и половина посред бял ден в центъра на града. Жената бе нападната и жестоко пребита пред дома и от 21-годишния Кирил Лукаров. Бизнесдамата Стефка Терзийска обвини като поръчител Йоанис Козас и заяви, че била подлагана на системен тормоз в продължение на години. След побоя жената загуби зрението на едното си око.struma.com

The post Задържаха повторно собственика на фабриката за маслини Йоанис Козас appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви