Жертвите на Горския живеят във Фейсбук 5 г. след шесторното убийство

0

Жертвите от шесторното убийство в Нови Искър, потресло цяла България, живеят във Фейсбук. Проверка на „Телеграф“ показа, че профилите на Кети, Неделчо, Георги, Нанси и Боби още са активни.

Кървавата екзекуция, при която беше разстреляна и майката на Кети – баба Еленка, навръх Новата 2018 година, все още навява злокобни спомени на близките. Докато гърмят пиратки, заря и фойерверки, Росен Ангелов – Горския ликвидира цяло семейство. Официално мотивът е ревност, но през годините се нароиха какви ли не версии. Някои от тях са пратка наркотици, други – сложни финансови отношения или невърнат крупен заем.

Животни

Последната публикация на Кети Кюхова е за домашна торта. Направена е само ден преди бившият й любовник да я убие и да хвърли трупа й в кладенец. Дори профилната й снимка е с любимата й немска овчарка, която също беше претрепана от Горския. В повече от десетина постове Кети показва красивото животно, включително и двете котки, които ядат от паничката му. Почти под всяка публикация има съболезнования, които са публикувани през последните 5 години. Жената е споделила и че е започнала да живее с Неделчо Юнаков от 26 декември 2017 г. Връзката им обаче е започнала пет години преди въпросната дата. В неговия профил за начало на любовта им пък е посочена 2015 г. Къде и каква е истината – двамата са отнесли в гроба. Прави впечатление, че Кюхова е обичала да си прави и всякакви тестове – каква жена е, кое й е слабото място, любим цвят за 2018 г. Интересен обаче е един въпросник – до каква степен се преструваш пред другите, което нейни познати в профила свързват с връзката й с Горския и прикриването на аферата от Неделчо. Вероятно в средата на романа с убиеца Кети е питала Фейсбук и какъв трябва да е идеалният й партньор.

Кети с любимата си немска овчарка.

Facebook

Скорост

За разлика от Кети Неделчо Юнаков е споделял най-много снимки на тях двамата и децата им от разходки в планините. Набива се на очи обаче, че страстта му са джипът БМВ, лекият автомобил от същата марка, закупен за сина му Георги, както и червеният тир, който за последно приживе е карал. Фаталният джип стана обект на спор между брат му Петър и бившата му съпруга и майка на Георги – Петранка, разказаха разследващи пред „Телеграф“. Въпреки че всъдеходът бил със счупено стъкло и се смята, че в него е ликвидирана Кети, братът подал молба да му бъде върнат. По закон обаче той бил прехвърлен на Петранка, тъй като тя се явява пряка наследница на сина си. В хода на разследването стана ясно още, че БМВ-то станало повод за караници още преди шесторното убийство. Кети изтеглила голям кредит, с който Неделчо си го купил и записал на свое име. Кюхова постоянно го карала да го продадат и да върнат борча, тъй като не им трябвало подобно лъскаво возило, но Юнаков отказвал, споделили техни близки.

Неделчо с тира.

 Неделчо с тира.

Facebook

Пушка и медал

Същата страст по БМВ споделял и синът на Неделчо – Георги. Младият мъж публикува серия снимки на синята си лимузина. На един от фотосите той е на шофьорското място, а зад него се показва дъщерята на Кети. Самата Кюхова е написала коментар: „Много си готин, ей маймуно моя любима, кое е това гадже зад теб бре?”, пита тя, визирайки Нанси. Месец преди касапницата Георги се похвалил, че е започнал работа като охранител в психиатричната болница в Курило. На фаталния 31 декември младежът бил нощна смяна. Малко преди да настъпи 2018 г., баща му позвънил по телефона и го извикал, тъй като Кети изчезнала. Георги набързо казал на колегите си, че отива да търси мащехата си, а ако не се върне до час-два, да не го чакат. Метнал се на БМВ-то и тръгнал. Интересното е, че взел със себе си и пушка. С нея също има серия снимки, които Юнаков-младши е качил в профила си. За разлика от баща си момчето е споделяло много семейни снимки с бабите си и майка си. През 2012 г. се е хвалил, че е взел купа и медал по гребане. Освен по лъскави коли младият мъж си падал и по стари мотори, които ремонтирал.

Връзка

Дъщерята на Кети – Нанси, и гаджето й Боби също живеят в профилите си. Тийнейджърът, който беше разстрелян до любимата си от Горския, е сложил за профилна снимка двамата с Нанси. На нея те се целуват. Показател за голямата им любов е и фактът, че профилното му име е Боби-Нанси. Девойката пък е публикувала за последно негова снимка зад волана на мерцедес и друг кадър с нейна приятелка. Прави впечатление, че профилът й в социалната мрежа е типично тийнейджърски с всякакви кадри от снапчат и други приложения, както и ученически шеги.

Нанси и Боби.

 Нанси и Боби.

Facebook

Педофилът

Убиецът Росен Ангелов е имал няколко профила, разкриха разследващи малко след шесторната екзекуция. От един комуникирал с Кети, от друг – с познати, а от трети гледал детска порнография и влизал в извратени сайтове. Малко след като беше намерен мъртъв, стана ясно, че преди да се самоубие, Горския е гледал как изнасилват малки деца.

Росен Ангелов-Горския

 Росен Ангелов-Горския

Facebook

Братът на Кюхова осъди прокуратурата за 80 бона

Братът на Кети Кюхова и син на баба Еленка – Иво, осъди прокуратурата за 80 000 лв. обезщетение. Той заведе дело за това, че обвинението е бездействало години наред спрямо убиеца Росен Ангелов. Ако прокуратурата и МВР са си били свършили работата и са арестували Горския още когато е трябвало, той е щял да бъде в затвора и да не се стигне до касапницата. Софийският градски съд е отсъдил да му се изплатят обезщетения за Кети и Еленка, но не и за племенницата му Нанси. За момичето Иво Кюхов е настоявал за 15 000 лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди. Магистратите обаче са отхвърлили тази претенция.

Росен трябвало да е в затвора по време на касапницата, издирвали го и с европейска заповед

Росен Ангелов е трябвало да бъде в затвора по друга присъда по време на шесторното убийство. Той е бил издирван и с европейска заповед за арест. Търсенето му обаче започнало година след издаване на присъдата му.

Първите стъпки в криминалния свят Горския прави още през далечната 1994 г. Тогава бил войник, но го спипали, че прави далавери с валута. За това престъпление той бил реабилитиран. Въпреки това бяга от България и неофициално пред брат си споделя, че отива във Френския легион. Дали обаче това е така, не е доказано. През 1997 г. е осъден за блудство с момиченцето на жената, с която тогава живеел на семейни начала. За грозното престъпление Горския получава 7 години решетки. След това срещу него започва друго разследване, отново за блудство с 12-годишно момиче. Тогава обаче бяга и е в неизвестност почти 10 години. Оказва се, че през това време, докато го търсят, живее свободно и е завъртял роман с Кети Кюхова. Още след екзекуцията разследващите смятаха, че той я е карал да взима ключове от жилища на богаташи, които чисти, за да ги обира. Жената обаче отказала.

Къщата на шесторното убийство в Нови Искър.

 Къщата на шесторното убийство в Нови Искър.

Facebook

The post Жертвите на Горския живеят във Фейсбук 5 г. след шесторното убийство appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Жертвите на Горския живеят във Фейсбук 5 г. след шесторното убийство

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви