Жена усети нещо странно под килима, повдигна го и се ужаси (ВИДЕО)

0

Новодомци, нанесли се в стара къща, усетиха странна миризма в дома си и дълго време не можаха да разбере откъде идва, докато не решили да сменят стария килим в една от стаите.

Потребителката под псевдонима @candyrainsalon разказа за процеса на поправка във видео на TikTok, което беше отразено в изданието Mirror, предава Блиц.

Жената е снимала как килимът бива свален в стаята, а под него със семейството ѝ изведнъж откриват „таен люк“. Когато се опитах да го отворя, както отбеляза авторката на видеото, се разнесе ужасна „мокра“ миризма.

Дълго време не било възможно да се повдигне капака на люка. Когато все пак успяват да го отворят, от там ги дебне ужасна гледка.

„О, Боже мой“, казала жената, като погледнала вътре и видяла дренажната система. „Под краката ни са плували изпражнения“, добавя тя.

Видеото е събрало над милион гледания и над 35 000 харесвания.

„Поставете стъкло върху него, поставете няколко LED светлини и го използвайте като атракция във вашия дом“, пише един от коментиращите. Други коментират, че им се иска да задържат дъха си, дори само докато гледат видеото.

Източник: fakti.bg

The post Жена усети нещо странно под килима, повдигна го и се ужаси (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Жена усети нещо странно под килима, повдигна го и се ужаси (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация