Жена изкара 50 000 паунда от козите си с онлайн срещи

0

Британска фермерка, обявила почти на шега, че дава под наем козите си, за да разведряват срещите в Zoom в условията на пандемията, спечели 50 000 лири по този начин, съобщи BBC, цитирани от „Дарик“.

Дот Маккарти от Росъндейл в графство Ланкашир каза, че броят на хората, платили за „козе шоу“ с участието на Лола и други нейни питомци, е „безумен“. Това ѝ е позволило да поддържа фермата си в условията на карантината, да плаща на работниците си, дори да направи някои подобрения.

Фермерите обикновено допълвали доходите си, като организирали сватби и образователни посещения. Ограниченията заради коронавируса обаче спрели тази дейност. Затова 32-годишната жена предложила козите си на желаещи да ги наемат да се появят за кратко във видеоконферентни срещи. Подхвърлената на шега оферта се превърнала в шумен успех. Дот написала вечерта офертата в интернет, легнала си и когато се събудила, имала 200 запитвания.

„Определено това е по-забавно, отколкото да продаваш тор“ – признава Дот.

Хората плащат за кратка поява на някоя от козите в Zoom по пет лири.

UK farmer earns RM277,000 after offering her goats as video call guests on Zoom https://t.co/F7CpoKPqN2

— Malay Mail (@malaymail) February 2, 2021

Козите вече са се появявали във виртуални срещи по цял свят – в САЩ, Русия, Китай, Австралия. Някои клиенти даряват повече от исканата цена за участието им. Обикновено козето шоу е съвсем кратко, но едно семейство ангажира козата Маргарет всяка събота за дълго участие. Тя вече е като тяхна близка – интересуват се как живее, какво ѝ предстои, дали се е омъжила, чака ли козле.

Източник: fakti.bg

The post Жена изкара 50 000 паунда от козите си с онлайн срещи appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Жена изкара 50 000 паунда от козите си с онлайн срещи

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация