Жена е била изхвърлена гола и обезобразена в София! Виновникът – барикадиралият се в София

0

47-годишният мъж, който се барикадира в столичния квартал „Хаджи Димитър“ вчера, е пребил жестоко жена в нощта срещу сряда. Той я изхвърлил боса и гола от дома си. Това разказват съседи на мъжа.

„Беше гола, боса. Обезобразена до неузнаваемост. Изхвърлена в насипно състояние на площадката пред асансьора. Нямаше сили да говори, не й се разбираше нищо“, допълниха съседитете в блок 117 в кв. „Хаджи Димитър“ в София, станали свидетели на последствията от ужасяващия побой там в нощта на вторник срещу сряда. След него насилникът се барикадира и до сряда на обед полицаи преговаряха с него да ги пусне.

От OFFNews твърди, че разполага с кадри на жената, на която личи, че тя е обезобразена и смляна от бой жена, подута до неузнаваемост.

Жената е украинка, говори много слабо български. С насилника са имали любовни отношения. Нанесла се е да живее при него преди около два месеца.

Тя е поне втората жертва на насилника. Той се е нанесъл под наем в апартамента на осмия етаж не много отдавна. Преди 4 месеца той отново е пребил и изхвърлил от апартамента друга жена. Виждали сме го с още няколко жени, които живееха там за кратко и после изчезваха, разказват съседи. Те се съмняват, че и други жени са ставали жертва на чара и юмруците на насилника.

Биячът се казва Орлин Гигов и е бивш шофьор в МВР-болница. Има криминални регистрации.

Когато подадохме сигнала дойдоха 25 полицаи, две линейки и пожарна кола. Дойде и психолог. Не за пребитата жена, а да успокоява барикадиралия се, разказват съседите.

Откараха украинката, след това 5 часа се суетяха дали да влизат в апартамента или да преговарят. Първоначално Гигов не давал признаци, че е в апартамента, след около 5 часа започнал да преговаря. Когато излязъл имал резка на ухото. Твърдял, че украинката го е нападнала и той действал в самоотбрана.

Последните 3 часа от „акцията“ минали в шеги и закачки. Гигов и полицаите се потупвали по рамото и се наричали един друг „колега“.

Обясняваше им, че украинката е „от друго стадо“, а те са колеги и полицаите одобрително хихикаха, разказват съседите. Казал още, че от 3 дни я бие и „у тъпия вход няма никой, дето да му каже копче“. Въпреки информацията, че е задържан, Гигов си е у дома и шумно ремонтира вратата на апартамента си.

The post Жена е била изхвърлена гола и обезобразена в София! Виновникът – барикадиралият се в София appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Жена е била изхвърлена гола и обезобразена в София! Виновникът – барикадиралият се в София

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви