Жалби за липса на топла вода в банята в Благоевград

0

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград проведе заседание, на което бе взето решение да бъде извършена незабавна проверка на обект „Хигиенна баня“, по повод входирани сигнали за липса на топла вода.

Днес, председателят на комисията, г-жа Анна Мазурска, членовете: Димитър Урдев, Мария Колибарска и секретарят на комисията главен експерт „Общинска собственост“ Валерия Новоселска, направиха изненадваща проверка на концесионера на обект „Хигиенна баня“ Благоевград Христо Ковачки, във връзка с депозиран сигнал от гражданин, в който се посочва, че трета поредна седмица няма топла вода в часовете от 07:30 до 10:00ч.

Жалбоподателят информира, че е необходимо да се извърши незабавен и качествен ремонт, който да отговаря на всички изисквания.

От пет години положението не е променяно, се посочва още в сигнала на благоевградчанина, насочен към постоянната комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград.

Присъстващите членове на комисията се срещнаха с г-н Ковачки, към който отправиха поредица от въпроси, свързани с липсата на топла вода, което той сам потвърди.

Ковачки уточни, че е намален дебита на вода и потвърди, че доста често няма топла вода, но бе категоричен, че проблемът не е в управлявания от него обект.

При проверката, комисията се срещна и със служители в Хигиенната баня, които потвърдиха за много проблеми в комуникацията с посетители, които са недоволни от това, за което са си заплатили билет и че реално има липса на топла минерална вода, мухъл, откачени вратички на гардеробите в помещенията за преобличане.

Постоянната Комисия по следприватизационен и следконцесионен контрол към Общински съвет Благоевград ще излезе с официално становище, относно извършената проверка по сигнал за липса на топла вода в „Хигиенна баня“ Благоевград.

The post Жалби за липса на топла вода в банята в Благоевград appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви