Ето я красавицата, която грабна титлата „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година…

0

Снежанка Пенова е „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година. Тя е ученичка от ПГИМ „Йордан Захариев“. Наградата на победителката връчи кметът Петър Паунов. Снежанка получи 1500 лв. от Община Кюстендил. Журито бе съставено от 28 носителки на титлата „Девойка Кюстендилска пролет“.
Кюстендил
„Уникално се чувствам, не съм го очаквала. Пожелавам на кюстендилци да бъдат здрави, щастливи, обичани и най- вече да продължават да се усмихват, защото усмивката е най- важното нещо. На себе си пожелавам успехи и здраве”, заяви след награждаването победителката Снежанка Пенова.
Кюстендил
Подгласнички на Снежанка станаха Виктория Тишанска, която спечели и приза- Момиче на публиката, и Рафиела Николова. Те получиха по 850 лв. от община Кюстендил.
Девойка Кюстендилска пролет 2019
„Девойка Кюстендилска пролет“ 2019 бе избрана тази вечер за 53 път в Кюстендил. Традицията по тържествено посрещане на пролетта датира от 1966 година. На този празник се избира девойка, която символизира идването на пролетта, младостта, пробуждането на природата и надеждата за нов живот. Изборът се проведе в три кръга – официални тоалети, танцово дефиле и единствения по рода си в България тур с народни носии. Участничките, които дефилираха тази година, бяха 14 на брой на възраст между 16 и 18 години, пише дарик кюстендил.
Водещи бяха актрисата, участвала в едни от най- добрите български и чужди филмови продукции през последните години – Яна Маринова и Орлин Павлов – певецът, покорил не само музикалните сцени, но и превъплътил се в едни от най-запомнящите се актьорски роли в модерното българско кино.
На сцената се качи и един от най- обичаните изпълнители, продуцентът и хитмейкър – Криско.
Община Кюстендил подарява на всички участнички официалните тоалети и обувки, с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

0
0

Материалът Ето я красавицата, която грабна титлата „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Ето я красавицата, която грабна титлата „Девойка Кюстендилска пролет“ за 2019 година…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация