Ето къде избяга Зуека

0

В последните няколко дни новината, че Васил Василев-Зуека няма да води „Маскираният певец“ заедно с Герасим Георгиев-Геро, буквално се превърна в топ тема в шоу средите, пише „Хотнюз“.

Оказа се, че култовият актьор не само, че няма да води шоуто, но и няма да живее в България, защото е взел доста кардинално решение да промени целия си живот, не само професионалното си развитие, което всъщност претърпява най-сериозна трансформация.

56-годишният актьор така и не разкрива в коя държава ще живее оттук нататък, след като взе решение да бъде далеч от родината. Ето, че са факт и първите предположения. В случая слуховете редят, че Зуека и семейството му вече са се установили в Испания, където са много спокойни и щастливи. Там от години живеят и негови роднини.

Любопитна подробност е, че Зуека и семейството му в последните години често са гостували през лятото именно в Испания, така че явно там много им е харесало – дотолкова, че да вземат решение да се преместят.

В момента Зуека рисува активно, а картините му се продават като топъл хляб – потвърждението и за двете се вижда достатъчно красноречиво в Инстаграм профила на актьора, в който произведенията му изобилстват.

Източник: fakti.bg

The post Ето къде избяга Зуека appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Ето къде избяга Зуека

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация