Еминем стана сервитьор

0

Когато отиваме на ресторант или в заведение за бързо хранене, едва ли очакваме да ни обслужи звезда от световен ранг, пише tialoto.bg. Е, точно това се случи на няколко късметлии, които бяха сред първите клиенти на ресторанта Mom’s Spaghetti в Детройт.

В сряда, 28 септември, мястото за класически италиански ястия отвори врати в Детройт, а в първия му ден в негов сервитьор се превърна не кой да е, а самият Еминем. Връзката на рапъра с ресторанта е много тясна, тъй като той е собственик, а рецептите в менюто са от майчиния тефтер. За да направи откриването още по-специално, Еминем застана зад тезгяха и раздаваше поръчки на всеки клиент, включително кюфтенца със спагети или спагети сандвич.

Според местния вестник Detroit News, посетителите започнали да се нареждат на опашка от 10 сутринта, за да могат да бъдат сред малцината, които ще опитат от ястията. Около 16:00 първите клиенти са били обслужени и то от самия Еминем. „Това ми е била мечтата цял живот. Изплаках си очите“, казва Ерин Фарът пред вестника. Въпреки че Еминем не успя да се срещне с всеки един клиент, той все пак мина с колата си около стотиците, които се бяха наредили на опашка, за да опитат от мамините рецепти.

Името на ресторанта – Mom’s Spaghetti – може да е познато на много фенове, тъй като то идва от песента Lose Yourself, която е и носител на награда „Оскар“. Сингълът е от филма „Осмата миля“, който се превръща в холивудски дебют за рапъра. Историята се върти около B-Rabbit (Еминем), който се опитва да създаде кариера в хип-хопа, който по това време е жанр, доминиран от афроамериканци. „His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / there’s vomit on his sweater already—mom’s spaghetti,“ се пее в Lose Yourself.

Спагетите на мама бяха преди сервирани и на фестивала Coachella през 2018 година, където Еминем беше част от изпълнителите. По време на пандемията от коронавирус той изненада здравни работници в Детройт с топлото ястие. „Нашите герои се „изгубиха“ във вкусните спагети на мама, дарени от нашия съгражданин Еминем. Благодарим, че ни предостави това специално ястие“, написаха от болницата.

Животът като сервитьор за Еминем обаче приключва тук, защото съвсем скоро той отново ще се завърне на сцената и то по грандиозен начин. На 30 септември от Националната футболна лига на САЩ обявиха кои изпълнители ще забавляват феновете на полувремето на Супербоул на 13 февруари 2022 година. Събитието след няколко месеца ще бъде като подарък за феновете на рапа, тъй като гостите са Dr. Dre, Snoop Dog, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар.

Източник: fakti.bg

The post Еминем стана сервитьор appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Еминем стана сервитьор

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация