Ексклузивно: Арестуван младеж в Благоевград скочи през прозореца и избяга от…

0

Младеж, доведен за преглед от полицейски патрул, скочи през прозорец на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и избяга.

Комичният, но дързък инцидент стана в 6.45 часа тази сутрин. Патрул от двама полицаи доведе към 6.35 часа закопчания с белезници около 18-годишен младеж, за да бъде прегледан от лекар и след това задържан в ареста, пише бгнес. След като бе вкаран в СПО, единият полицаи излезе отвън, за да се обади по телефона, колегата му пазеше арестанта в отделението докато се освободи дежурният лекар.

През цялото време задържаният се озърташе, когато лекарят го пое за преглед в шокова зала, арестантът хукна, изтича по коридора към помещението, в което почиват лекарите, когато няма пациенти. Там единствено има един прозорец без решетки. Младежът, както си е с белезниците, излязъл през прозореца, стъпил на широкия перваз под него, след което скочи на паркинга от 2 метра височина. След което на бегом пресече паркинга пред частната болница и побягна към лозята в местността Баларбаши.

Двамата полицаи скочиха като ужилени, метнаха се в патрулката и поеха към паровата централа на МБАЛ-Благоевград, за да го пресрещнат. След което се върнаха назад и се обадиха на колегите си за помощ. Избягалият арестант се издирва.

Материалът Ексклузивно: Арестуван младеж в Благоевград скочи през прозореца и избяга от… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Източник – Региона БГ: Ексклузивно: Арестуван младеж в Благоевград скочи през прозореца и избяга от…

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация