Европейски специалисти по киберсигурност се събират на форум във Франция

0

Европейски специалисти по киберсигурност се събират утре на Международен форум за киберсигурност във френския град Лил, в контекста на руската инвазия в Украйна, предаде Франс прес.

Повече от 13 000 участници ще присъстват на тридневния форум, за да обсъдят последните развития в сферата на киберзаплахите и най-добрите начини за защита от тях.

„Имаме между 15 и 20 процента повече изложители, около 550, и близо 500 лектори, никога не сме имали толкова много“ каза пред АФП Гийом Тисие, съорганизатор на форума.

На кръгла маса в сряда ще се съберат няколко висши военни, отговарящи за кибурсигурността, сред които генерал Дидие Тисер (Франция), полковник Рене Инос (Естония) и генерал Карол Моленда (Полша), които ще обсъдят ролята на киберсигурността в конфликтите „с висока интензивност“.

Генерал Тисер ще участва също в кръгла маса за нарастващата роля на Европейския съюз за киберсигурността, в компанията на еврокомисаря по готовността на Европа за дигиталната ера Маргрете Вестагер и на Оли Руту, заместник-генерален директор на Европейската агенция по отбрана.

Материалът Европейски специалисти по киберсигурност се събират на форум във Франция е публикуван за пръв път на 24novini.

Източник: 24novini.bg

The post Европейски специалисти по киберсигурност се събират на форум във Франция appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Европейски специалисти по киберсигурност се събират на форум във Франция

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация