Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка (СНИМКИ)

0

Скандалите около семейство Кардашиян са нещо напълно нормално напоследък. Този път на известната риалити звезда Ким ѝ се наложи да влезе в спор с нейните Instagram последователи, а поводът се оказа рисунка на нейната 7-годишна дъщеря Норт Уест, предава Дарик.

Ким Кардашиян сподели в свое Instagram стори красива рисунка на пейзаж, която нейната дъщеря е нарисувала. „Моята малка художничка Норт“ е описанието на снимката, която гордата майка показа на феновете си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от North West (@norisblackbook)

Нейните Instagram последователи обаче веднага изразиха своите съмнения, че това не е възможно да бъде рисунка на 7-годишно дете и, че Ким отново скрива истината и преувеличава.

Госпожа Уест определено се почувства засегната от нападките на своите последователи и сподели, че дъщеря ѝ посещава уроци по маслен живопис, където се учи да рисува и тази рисунка е била проект, върху който тя е работила много усилено.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от North West (@norisblackbook)

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от North West (@norisblackbook)

Помоли всички свои последователи да бъдат по-разумни в изказванията си и да спрат със своите негативни коментари като обясни, че децата също са способни да създават невероятни неща!

По-късно дъщерята на художничката, която преподава на Норт, също се включи, за да изясни и потвърди, че това наистина е дело на малката наследница на Ким и Кание. Тя обясни на интернет потребителите, че майка ѝ е учителка по изкуство от дълги години и учи всички свои малки ученици да се упражняват именно да рисуват въпросния пейзаж.

Източник: fakti.bg

The post Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка (СНИМКИ) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дъщерята на Ким Кардашиян предизвика жесток спор със своя рисунка (СНИМКИ)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация