Дългогодишен служител в полицията в Благоевград стана победител в телевизионно предаване

0

Дългогодишният служител в ОД на МВР – Благоевград Валери Георгиев стана безспорен победител в телевизионното предаване на БНТ „Последният печели“, с водещ Орлин Горанов. В няколко поредни издания на забавното познавателно куиз шоу той показа богати познания в различни области.

В последното издание на играта в четвъртък той разгроми съперниците си с впечатляващ резултат от 250 точки.  Валери Георгиев, който е филолог по образование, беше безпогрешен на въпроси свързани с български писатели, музиканти, спортисти, и с богатата си обща култура се класира за следващите игри. Той започна работа в полицейската дирекция през 2002 г. като пресаташе, а впоследствие премина в друга служба и стана началник на сектор в административния отдел.

През 2019 г. той издаде първата си книга със заглавие 17 бесни басни и други съкрушителни четива”, в която блесна писателското му перо и тънкото чувство за хумор.

Източник: Вестник Струма

The post Дългогодишен служител в полицията в Благоевград стана победител в телевизионно предаване appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дългогодишен служител в полицията в Благоевград стана победител в телевизионно предаване

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация