ДРАСНАХА КЛЕЧКАТА: Мъже с качулки запалиха фабрика в Габровско, взривна вълна с мощна сила разпалила пламъците

0

Умишлен палеж във фабрика в Габровско. В нощта на събота срещу неделя пламват част от помещенията. На кадри, с които NOVA  разполага, се виждат пламъците, които бързо се разрастват. Собствениците на фабриката твърдят, че органите на реда неглижират случая.

Патрик Кайзер  – собственик на фабрика за преработка на мазнини разказа, че се виждат хора с качулки, които чупят стъклото на автомобилите. Хвърлят течност вътре, палят и палят сградата и палят офис-сградата отпред.

Марияна Кайзер, която също е собственик, обясни, че толкова е силен взривът, че от самата вълна единият извършител получава наранявания и взривната вълна го дърпа назад.

През 2017-та година в кв. „Бъкстон” наш служебен автомобил беше взривен. Имаме случай от Варна и София. Тормоз на персонал. Тук не става въпрос за лични отношения, а за бизнес  – фирма с 30 служители да бъде изтрита, обясни Кайзер.

The post ДРАСНАХА КЛЕЧКАТА: Мъже с качулки запалиха фабрика в Габровско, взривна вълна с мощна сила разпалила пламъците appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ДРАСНАХА КЛЕЧКАТА: Мъже с качулки запалиха фабрика в Габровско, взривна вълна с мощна сила разпалила пламъците

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви