До дни започва ремонтът на Спешния център в Банско

0

Здравеопазването е най-важно. Това показа проведената анкета „Кметът ви пита?“ в община Банско, свързана с определяне на приоритетните области за развитие в периода 2023-2027 година. Местните жители поставиха на първо място като тема здравеопазването.

Кметът Стойчо Баненски в предизборната си кампания пое ангажимент, че ще работи за подобряване на условията за предоставяне на медицински услуги в цялата община и за подпомагане на екипите за неотложна помощ. Друга задача пред градоначалника е да се осигури специализиран транспорт за спешни медицински случаи.

„Част от обещанията ми вече са факт, скоро Спешният център в община Банско придоби високопроходима линейка за обслужване нуждите на населението. До дни стартира ремонт на сградата на филиала на ЦСМП в града“, заяви кметът. Той отправи апел към банскалии да участват и да направят предложения за подобрения в областта на здравеопазването, които Общината може да реализира. Баненски вярва, че съвместните усилия на местната власт и жителите на общината ще доведат до решаване на проблемите. Очаквам с нетърпение вашите идеи и предложения. Заедно можем да направим общината ни по-добра и по-успешна, твърди кметът на община Банско.

The post До дни започва ремонтът на Спешния център в Банско appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви