Дневен хороскоп за 24 март 2021г.

0

Луната е в Лъв и ще ни концентрира върху въпроси, които вълнуват сърцето ни, нещо, което може да запали ентусиазма ни, свързано е с нещо скъпо за нас- любов, а може и да са теми, които се отнасят до творчески проекти, креативни начини за придобиване на материални блага, вариантите са много и различни…

Каквото и да е, денят е доста позитивен и все ще се намери нещо, което ще порадва душата ни, особено през първата част на деня, но не само.

В късния следобед и вечерта може да се почувстваме предизвикани да реагираме на вид несправедливости, поне такива в нашите очи, също- ограничения и т.н. Ескалират дебати, които могат да бъдат интересни, вълнуващи, доста емоционални, но и полезни, стига искрите на страстта в един по-широк смисъл, да не предизвикат късо съединение и пожари…Ако не се преминават определени граници в добрия тон, всичко ще бъде наред.

Осветяват се важни за нас отношения, лични или делови.

Онези, които имат стабилна връзка- ще могат да прекарат доста приятни или запомнящи се моменти, поне- да изчистят евентуални слаби звена.

Проблемни взаимоотношения, особено такива, при които е налице конфликт на интереси или пък различна ценностна система, разнопосочна визия за бъдещо развитие- могат да попаднат в изненадващи ситуации, да чуят истини, които рязко да променят всичко и със съответните последици…

Подходящо време да се изчистим от неблагоприятни въздействия, които ни дестабилизират или ни нанасят щети, но и да оздравим други, които допринасят за чувството ни на щастие-общо.

При Луна в Лъв трябва да намерим време да си доставим някакво удоволствие, да си угодим с прищявка, с развлечение, хоби…мнозина ще направят точно така.

Денят предразполага към повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни…

 

Овен, Лъв, Стрелец- повечето от вас ще почувстват прилив на адреналин, ентусиазъм, който ще ви подтикне да сътворите значими дела с широко отражение, способни да преобразят социалния ви статус, бъдещи перспективи на развитие или репутация като минимум. Може да бъдете силно стимулирани от външни фактори, например- желание да се освободите от всичко, което ви дразни и не ви харесва, повишена конкуренция, с която да се справите, но и хора, обстоятелства, които ви подкрепят и ви насочват, подтикват и т.н. Добрата новина е, че влияете на тенденциите над средното ниво, често сте в център от внимание, но трябва да внимавате, защото ентусиазма или огнената енергия могат да предизвикат и неконтролируеми, внезапни реакции или не добре обмислени и със съответните последици.

Телец, Дева, Козирог– ежедневието на мнозина е натоварено над средното ниво и през първата част от деня се справяте отлично с всички ангажименти, но през втората, особено в късния следобед и вечерта, все нещо може да възниква, което да обърква предварителния ви график. Нека случващото се е повод да отстраните онова, което само ви натоварва. Възможно е да идентифицирате процеси, които действат зад гърба ви или извън полезрението ви, знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате…Ако една врата се затвори, друга може да е „аварийния изход“, огледайте се, помислете, особено, ако днес получите достатъчно подсказки, че се налага някаква промяна на посоката…Подходящ ден да се справите с лични приоритети, включително такива, които засягат дома и семейството ви, включете нещо ново и различно, за да подейства освежаващо, ако ескалира евентуално напрежение.

Близнаци, Водолей, Везни- няма да ви липсва внимание, напротив, особено през първата част на деня може да получите известия, предложения, да проведете разговори, които да ви подействат въодушевяващо, позитивно, да очертаят нови и по-добри перспективи или това е отлично време за преговори, също- да укрепите важни за вас контакти. В късния следобед и вечерта не са изключени изненади, те ще ви подтикнат да се вгледате по внимателно в това- дали се налагат известни преобразувания в отношенията ви, да допуснете нещо ново и различно, за да ги освежите и подобрите, изчистите недоразумения и т.н. Ако евентуални спорове са по-остри, значи- ще се налагат и по-осезаеми мерки, анализирайте и действайте…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен. През първата част от деня можете да отхвърлите по-голяма част от делата, освен това ви се предоставя възможност да преговаряте за интересите си или да подействате позитивно на доходите си, онова, което имате-общо. Може да получите обогатяващо предложение, бонус, морално удовлетворение, всичко се получава с по-голяма лекота, възползвайте се от този шанс. В късния следобед и вечерта не са изключени изненадващи новини, пазете се от влияния, които по-скоро ще ви нанесат щети, не се предоверявайте. Евентуални различия между вас и важни за вас личности ще излязат на повърхността и то по един изненадващ начин, ако ги има, разбира се. Ако всичко е спокойно, можете да разчитате на същото и в бъдеще. Все пак дребни действия, събития, инициативи- могат да имат широко отражение върху сигурността ви- материална, на работното място, но не само…

The post Дневен хороскоп за 24 март 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 24 март 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация