Дневен хороскоп за 15 юни 2022г.

0

През втората част от седмицата  информационният поток е много усилен,  от една страна  ние се сблъскваме с истини,  чрез дар словото си  и с вид убедителност  можем да стабилизираме живота си  в личен или делови аспект.

От друга страна- може да сме застрашени от манипулации,  да се сблъскваме с измами,  в оптимален вариант- ги идентифицираме и  отстраняваме от пътя си.

Днес Луната в  Козирог  ще усили този процес или ще наклони везните в една или друга посока  като ще акцентира  върху практични оценки,  високи амбиции,  своеобразна борба за власт,  която ще определи  тенденциите, ще раздуха силни страсти.

Днес  дребни действия  могат да имат широко отражение,  да засегнат  социалния ни статус,  репутация,  кариерно развитие.  Като минимум-  ще идентифицираме  силни и слаби звена,  които ни помагат или пречат,  за да си изберем най-явна стратегия.

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, повече по задължение, а това може да внесе известно напрежение в душата ви. Днес дребни действия може да има широко отражение върху професионална реализация, кариерно развитие, доходи. Може да се налага да се доказвате над обичайното, за да се справите с повишена конкуренция или изисквания. Бъдете по-гъвкави в общуването и ще превъртите всички предизвикателства в полза. Възможни са повишени разходи, нека да бъдат и целесъобразни.

Телец, Дева, Козирог-  днес ще трябва да се справите с някой предизвикателства, да проявите по-голяма приспособимост към външни фактори. Може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети. Вие влияете на тенденциите над средното ниво, така че е подходящо да превъртите някой предизвикателства в полза, например- да изчистите евентуални недоразумения с близки, хора, които влияят на финансовото ви състояние и сигурност. Ще зависи от вас или може да ви се наложи да направите избор.

Водолей, Везни, Близнаци- може да имате нужда от почивка, да се дистанцирате от текущи дела, за да си направите равносмески или да сглобите една цялостна картина, за да изберете най-вярна посока. Може да узнаете тайни или да вземете важни решения, ,които да променят ваши връзки, дори договори, бъдещи перспективи на развитие. Денят е показателен- какво трябва да оставите зад гърба си, за да прелистите нова страница, да допуснете нещо ново и по-позитивно.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е доста усилен, получавате интересни новини, предложения, част от тях ще ви въодушевят, други ще ви мобилизират, ще ви подтикнат да защитавате интересите си, трети- ще ви напрегнат и могат да ви въвлекат в словесни войни. Може да се променят предварителните ви планове от допълнителни изисквания, проведени разговори. Посланията не са еднозначни- може да получите подкрепа и да спечелите- нещо материално или като морално удовлетворение, но може да претърпите и щети, ако отношенията с хора, които влияят на благосъстоятието ви се отдръпнат. Пазете се от конфликти, които могат да ви нанесат щети. Повишени разходи са доста вероятни…

The post Дневен хороскоп за 15 юни 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 15 юни 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация