Дневен хороскоп за 15 юли 2022г.

0

Почти през целия ден ще се стремим да бъдем социално по-активни,  така че да намираме вид подкрепа, чрез която по-лесно да постигаме заплануваното, определени цели, които си поставяме.

Докато Луната е във Водолей-  ние по-лесно допускаме  нещо ново, прогресивно в живота си,  спонтанно се разделяме с хора и обстоятелства, които нямат място в бъдещото ни развитие.

Денят може да е изпълнен с множество изненади  поради всичко гореописано,  защото ние или околните-  проявяваме по-голяма смелост,  реагираме спонтанно и т.н.

Днес някой ще укрепят контакти,  които са важни за тях,  ще се приобщят  към  влиятелни личности или такива, които могат да ги стабилизират.

Други ще се дистанцират от лица, които им нанасят щети, чисто финансови или морални.

Стари и неразрешени въпроси  може да ескалират през втората част от деня, както и вид равносметки,  които ще ни подтикнат  да направим своеобразна чистка  на своето обкръжение.

В определени случаи може да се изисква от нас  следствие на подобни анализи-  да се разделим с нещо от миналото,  за да продължим напред, обновим живота си и т.н.

Придаваме различна стойност  на приятелства,  връзки,  тя е по-реалистична  и със съответните последици.

Денят не протича по предварителен график и затова е полезно да плануваме на момента, за да не пропускаме шансове,  но и да сме адекватни на някои предизвикателства.

Изработване на индивидуален хороскоп

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден  няма да ви липсва компания,  денят е подходящ  да оздравите важни за вас връзки, партньорски отношения, лични или делови. Денят не протича в традиционен  ритъм,  възможни са изненади,  допълнителни ангажименти,  които се провокират от новини, срещи,  допълнителни изисквания,  получена информация.  През втората част от деня  водите доста конструктивни разговори, може да  узнаете истини,  част от които да ви изненадат,  но да са достатъчно полезни,  за да изберете най- правилна посока  в бъдещето развитие  в вашите взаимоотношения.  По различни поводи си правите анализ- на кого и в каква степен можете да разчитате,  кой ви нанася щети или ви носи ползи.  Повишени или спонтанни разходи са доста вероятни,  нека да бъдат и целесъобразни.

Телец, Дева, Козирог-  занимават ви чисто материални приоритети или това е необходимост да защитите интересите си, да се докажете на работното място, за да не позволите да бъдете изместени, за да избегнете щети. Звездите може да тестват вашата упоритост, целесъобразност в действията, така че вие да преодолеете някакво предизвикателство и да излезете своеобразни победители. Денят може да е натоварен над обичайното, да ви мобилизира, може да ви даде шанс да се справите с дела, които са изостанали във времето. Не е изключено да ескалират повишени разходи…

Водолей, Везни, Близнаци– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще оказвате силно въздействие на околните. Денят е чудесен да демонстрирате потенциала си, да утвърдите авторитета си. Може да сте по-склонни и над обичайното да си правите равносметки, вероятно и не без причина, а защото миналото ви застига по някакъв начин. По различни поводи може да сте провокирани да анализирате- какво трябва да оставите зад гърба си или да промените, за да получите по-добър резултат от преди. Влияете на  тенденциите над обичайното, възползвайте се, дори и понякога да ви изглежда, че се налага да проявявате повишена адаптивност…Чудесен признак ще бъде, ако днес сърдечните отношения ви радват. Можете да влияете на семейството си, на близките си, да превъртате предизвикателства в полза, ако това се налага.

Риби, Рак, Скорпион- днес може да сте натоварени доста и над обичайното, защото ви се налага да балансирате повече между лични и служебни приоритети, да наваксвате с изостанали дела…Не е изключено да чуете новини, да проведете разговори, които да извлекат ежедневието ви извън обичайния ритъм. Узнавате тайни или набелязвате варианти, обходни пътища към целите ви. Възможни са повишени разходи, понякога внезапни или изненадващи , пазете се от влияния, които ви нанасят щети или пък- денят е подходящ за равносметки  кой или какво-  колко струва и т.н.

The post Дневен хороскоп за 15 юли 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 15 юли 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение