Дневен хороскоп за 14 юли 2021г.

0

Луната в Дева ще продължи да ни настройва на по-практична вълна, действаме предимно рационално, а не толкова емоционално, това надделява, въпреки силни преживявания, които ескалират по други поводи.

Стремим се да се справим с дела, които са по задължение, но са полезни, оздравителни на различни нива, в личен и професионален аспект. Не винаги ще ни е лесно, могат да възникват допълнителни ангажименти, фактори, понякога по един неочакван, изненадващ начин, които променят предварителните ни планове.

В оптимален случай- разбираме тайни, идентифицираме скрити процеси, които ни влияят и ги отстраняваме по един доста оригинален, нетрадиционен, но и целесъобразен начин.

Ако е имало някакви илюзии в живота ни- днес те ще бъдат по-видни от обикновено.

Добрата новина е, че се оформят и „аварийни изходи“, варианти, които са внезапни и пак така могат да материализират желанията ни или ще иман позитивен ефект върху това, което имаме- общо.

Все пак тонусът ни може и да не е твърде висок, активираме се предимно в случаи, че имаме конкретна цели и нещо, което да ни вдъхновява.

Въпреки това денят е продуктивен, в повечето случаи, това е своеобразен „момент на истината“, стига да искаме да видим, ще видим, а това винаги има добър ефект, помага ни да вземаме правилни решения, да правим подобен избор, ако се налага, а това не е изключено на този етап.

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с ангажименти, понякога непредвидени, допълнителни и нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си по важност. В друг случай- ако има нещо, което препятства професионалната ви реализация или се налагат промени в източниците на доходи-  нова пак така ще бъде по-видно, като минимум преоценки на приходи-разходи. Внезапни шансове също ескалират, може да се разделяте с илюзии, токсични влияния в един по-широк смисъл, така правите избор или завой и в повечето случаи- това ще има позитивен или стабилизиращ ефект, стига да анализирате и подробностите, които ви се поднасят, алтернативите, влияния отвъд видимото или в по-далечна перспектива.

Телец, Дева, Козирог– решителността ви днес е значима и вие действате по-смело, инициативността ви е на ниво, съответно- можете внезапно да отключите шансове, които кореспондират със сърдечни желания, вид предопределеност, към която се стремите, дава ви възможност да блеснете, демонстрирате потенциала си. Разсейвате илюзии, указвате значимо въздействие на околните, а това може да се превърне в повод за конфронтации или недоразумения, разяснителни разговори, които дори и не винаги да са приятни- в повечето случаи имат оздравителен ефект.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква повишена адаптивност, тества реакциите ви в среда, която е променлива, предизвикателна, но също- помага ви да направите скок в по-далечното бъдеще или пък- вземате решения с какво да продължите или какво следва да оставите зад гърба си, защото действа повече против интересите ви, репутацията и общественото ви положение. Дали днес преобладава подкрепата към вас, със съответни позитиви, включително възможност да въздействате позитивно на доходите си, кариерното си развити. Благоденствието или спокойствието в значима степен сега се определя от вид подкрепа, одобрение, което трябва да получите, може да усещате това като водещо условие, предизвикателство и е въпрос на избор каква стратегия ще изберете.

Риби, Рак, Скорпион– не ви липсва внимание и подкрепа, може да получите интересни, полезни новини, предложения, които да оформят внезапни нови възможности пред вас. Препоръчително е самите вие да проявявате по-висока диалогичност, да споделяте идеи, намерения и току виж те внезапно получат шанс за реализация. Дори и да не ви отворят една врата, на друга- това ще се случи, особено, ако демонстрирате оригиналност, креативност. Все пак част обкръжението ви може и да са по-критични, дори и не винаги да сте съгласни, това пак така ще бъде вид ориентир, дори коректив понякога. Хубав ден за оздравяване на партньорски отношения, като идентифицирате слаби звена и ги отстраните, прекарвате повече време навън, за развлечения и т.н. Мнозина ще се разтоварят в приятна компания.

 

The post Дневен хороскоп за 14 юли 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 14 юли 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация