Дневен хороскоп за 12 февруари 2021г.

0

Новолунието във Водолей, Луната вече транзитира през Риби и ни подтиква по различни поводи да се фокусираме и върху скрити възможности, обходни пътища, които ще ни помогнат да осъществим намеренията си.

Преди да продължим напред, трябва да направим нужното, за да задържим шанс, който е възникнал в близкото минало или да го привлечем към себе си, да намерим начин да не пропускаме някакво щастие, което се е появило на хоризонта, но е избледняло или възникват обстоятелства, които могат да го измъкнат от ръцете ни. В този процес сега много ще ни помага интуицията ни, хубаво е днес да не пренебрегваме вътрешния си глас, някой от нас ще имат предчувствия, които ще са ориентир, показател и т.н.

Тонусът ни не е много висок, хубаво е да не се претоварваме, да не бързаме, а действително да се потопим в свят от неподозирани, спонтанни шансове, диктувани от интуитивни прозрения, вид опека, натрупани тенденции, които ще изплуват все повече с напредването на деня.

Може да сме по-разсеяни, да възникват допълнителни задачи, така че е хубаво да следваме естествения ход на събитията…

Имунната ни система е по-уязвима от обикновено, хубаво е да вземем превантивни мерки.

Овен, Лъв, Стрелец– звездите могат да ви фокусират върху важна личност, която е като благодетел, проводник на възможности, чувство на щастие- общо. Може да получите приятни известия, обогатяващи предложения или самите вие да обмислите варианти, обходни пътища към намеренията си. Тонусът ви може да не е твърде висок, да имате нужда от почивка или да ви занимават дела, които са и лични, например- свързани със семейството ви, дълбоко закодирани емоционални нужди, за които можете да откриете изход, удовлетворение, като следвате интуицията си или спонтанно възникнали шансове.

Телец, Дева, Козирог– днес се появява личност, която привлича вниманието ви, подкрепя ви, особено, ако имате нужда от това. Информационният поток е усилен и е проводник на възможности или шанс да се разтоварите в приятна компания. Оформят се идеи, показателни събития днес и утре, които могат да преобразят живота ви в положителна посока или да се превърнат в повод да се справите с въпроси, които са останали нерешени от доста време. Подобно на останалите зодиакални знаци, вие също ще можете да се възползвате от варианти, невидими до този момент, особено, ако ги търсите, обсъждате с подходящи личности.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е доста натоварен, но и благоприятен да защитите интересите си, да подействате позитивно на онова, което имате-общо, на репутацията си. Фокусирате се върху чисто материални приоритети, в повечето случаи ще ви се предоставят шансове да спечелите нещо, да откриете невидими до този момент пътища към благоденствие и т.н. , поне- да се предпазите от евентуални щети. Набелязвайте алтернативи, обсъждайте ги, но не бързайте. Ценете високо предложения, които влияят на благоденствието ви, не пренебрегвайте интуицията си…

Риби, Рак, Скорпион– днес влияете по-лесно на събития, на хората около вас и често ще се оказвате в център на внимание. Възползвайте се по оптимален начин. Звездите ви дават подсказки, кои от вашите минали действия ще доведат до вид благоденствие, ще се материализират и имплантират в живота ви като своеобразна награда, защита, помощ за бъдещо развитие. Може да привлечете покровител или такъв- да напомни за себе си. Интуицията ви е много силна, мнозина ще имат предчувствия, които ще са доста полезни, вечерта са възможни показателни сънища.

 

The post Дневен хороскоп за 12 февруари 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 12 февруари 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация