Дневен хороскоп за 12 ноември 2021г.

0

До 12 ч. бг време Луната е във Водолей и през това време социалната активност ще продължи да бъде висока, това е благоприятно време за оздравяване на взаимоотношения.

Следобед вече Луната ще транзитира през Риби и ще насочи вниманието ни към скрити възможности.

Интуицията ни през целия ден ще е много висока, ще ни помага да „надушваме“ невидими на пръв поглед шансове, те могат да застават на пътя ни и спонтанно.

Ако търсим някакви варианти вид облекчение или аварийни изходи от сложни ситуации, пак така могат да се оформят пред нас.

Всичко това се случва на фона на напрегната атмосфера, понякога поради ескалиращи противопоставяния, борба на интереси, вид конкуренция, вариантите са много, но и пътища към справяне с подобни предизвикателства- също, особено през втората част от деня, тогава ще бъдем по-адаптивни, приспособими, инстинктите ни ще ни пазят или сочат вярно направление…

 

 

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня може да се докажете в колектив, да привлечете на ваша страна повече поддръжници за ваши желания. Интуицията ви е много силна и ви показва варианти, скрити възможности, част от тях и сами могат да застанат на пътя ви под формата на неочаквана опека. През втората част от деня можете да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, а може да имате и нужда малко да намалите темпото, да обърнете внимание на себе си, на близките си, да релаксирате…Дайте на душата си каквото иска и не пренебрегвайте вътрешния си глас…

Телец, Дева, Козирог– през първата част от деня успявате да отхвърлите доста работа, представяте се отлично, защитавате интересите си. През втората част от деня не ви липсва компания, подкрепа от страна на хора, които могат да ви бъдат полезни. Денят е хубав да хармонизирате важни за вас връзки. В последно време може да е ескалирало известно напрежение и то все още да съществува, но сега може също да се намери вид компромис, ако има нужда от такъв. Поне разбирате дали преобладават различията или обратно- подкрепата, силни и слаби звена в приоритетни за вас контакти.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня указвате подчертано въздействие на околните и инициативността на повечето от вас е висока и със съответните позитиви. Денят е конструктивен, може да откриете вид отдушник от известно напрежение, което в последно време ескалира в ежедневието ви, да намерите компромис или да защитите интересите си. Високата адаптивност, способност да надниквате отвъд видимото е много полезна сега….Намирате обходни пътища към целите си, печелите нещо или мнозина ще превъртят предизвикателства в полза.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня все още може да наваксвате с дела, които са изостанали във времето. Следобед и вечерта- получавате удовлетворение, подкрепа, можете да хармонизирате сърдечни взаимоотношения. Интуитивно усещате най-верния път към желания и цели. Близките ви може да имат нужда от вниманието ви, вие също- от тяхното…Ако в последно време са ескалирали недоразумения, днес може да намерите начин да ги изчистите…

The post Дневен хороскоп за 12 ноември 2021г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 12 ноември 2021г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация