Дневен хороскоп за 11 юли 2022г.

0

Луната в Стрелец транзитира през последните градуси на тази зодия, така че ще усилва желанието за свобода в един по-широк смисъл.

Няма да е лесно някой да ни накара да вършим неща, които не са твърди по вкуса ни, които са готини и т.н. Все ще намираме начин да избягаме или пък ще се разпиляваме в различни посоки. Това, което може да ни удържи в едно по-конструктивно направление- това могат да бъдат хора от близкото ни обкръжение, по-възрастни или влиятелни личности или пък наши приятели, а може и вид интереси.

Ако имаме някаква изгода в определена ситуация, тогава ще действаме изненадващо и целесъобразно.

Почти през целия ден, приоритетно през втората част от деня- ще сме склонни да се въвличаме в дебати, част от тях могат да бъдат доста шумни, хубаво е да се пазим от преувеличения, които ще изкривят картината около нас…

Разясняваме чувства, обсъждаме чисто финансови въпроси, защитаваме интересите си и по един ярък и запомнящ се начин.

Дава се възможност да постигнем пълнота от знание, защото трудно си слагаме „ спирачки на езика“, но можем да очакваме същото и от отсрещната страна.

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец- денят е доста интересен, наситен с информация, разяснителни разговори, които сами можете да провокирате, но вероятно и не без причина. Околните ви оказват силно въздействие и определят бъдещите ви планове. Днес може да разясняват и чувства с любими хора или пък- да обсъждате чисто финансови въпроси, които са като скачени съдове за важни за вас личности, които влияят на благосъстоянието ви. Може да проведете конструктивни диалози, но е хубаво да се пазите от манипулации, при увеличения, които при повече говорене ескалират по един естествен начин. Доверявайте се на фактите. Влияете на събитията над обичайното, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин.

Телец, Дева, Козирог- денят не протича по предварителен график или може да е извън обичайния ритъм, но същевременно ви дава шанс да наваксате с дела от миналото, „ да сложите ред в хаоса“, да се справите с онова, което иначе може да отчитате за извън контрола си. Днес може да подействат е позитивно на вашите доходи като разчитате на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Ако това не е така, тогава като минимум и не без причина- ще си направите равносметка на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети, чисто финансови и не само . Не са изключени и повишени разходи, но те може да бъдат неизбежни или пък полезни… Внимавайте всичко ще е наред!

Водолей, Везни, Близнаци– днес се осветяват важни за вас връзки, партньорски отношения. Може да чуете или да изкажете думи, които имат широко отражение , разкриват чувства и бъдещи перспективи на развитие. Чудесен признак е, ако днес получите признания, които стоплят сърцето ви, можете да очаквате същото и в бъдеще. Ако това не е така, използвайте момента, за да изчистите евентуални недоразумения, ще имате такава възможност, стига да не са прекратени определени граници. Пазете се от манипулации, преувеличения, които могат да ви разминат с очакванията. В оптимален случай- разкривате тайни там, където ги има.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множесво ангажименти. Хубаво е да планувате на момента, защото не е изключено да възниква перманентно и нещо допълнително, с което трябва да се справяте. Имате възможност да наваксате с дела, които са изостанали във времето. Денят е подходящ да откриете допълнителни източници за печалба, да подействате позитивно на онова, което имате-общо, понякога това може и да е внезапен шанс. Все пак са твърде вероятни и повишени разходи, ако са добре планирани, всичко ще е наред. Все пак е полезно да се пазите от преувеличения или изкривявания, които после може да отчетете като загуба.

The post Дневен хороскоп за 11 юли 2022г. appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Дневен хороскоп за 11 юли 2022г.

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение